Om oss

Byggrespons i Mälardalen AB.

Byggrespons bildades 2011. Med en genomsnittsålder på 40 år, där alla arbetat hela sitt yrkesverksamma liv i branschen, har vi den kunskap som krävs. Vi ägs av Carpri AB. Moderbolaget är en byggnadsingenjörsbyrå med inriktning mot konstruktion och byggledning.

Vi är ett kvalitetsmedvetet byggföretag som sakta men säkert etablerar oss på marknaden i och kring Sörmanland, Västmanland och delvis i Stockholm. Idag består Byggrespons av sex snickare som alla har höga kvalitetsmål och stor ansvarskänsla. För oss är det viktigt att ha kul när vi jobbar.

Ansvarig för byggbolaget är Göran Luthin som tillsammans med sina medarbetare har byggt upp en organisation som är anpassad för våra kunders krav.

Vi bygger lösvirkeshus.

1

Gedigna, platsanpassade och välbyggda hus


Vi på Byggrespons har inga fasta mått eller standardmoduler att ta hänsyn till. Istället skapar vi personliga villor där vi tillsammans ritar och utformar ditt nya hem. Genom att vi bygger våra villor i lösvirke är vi väldigt flexibla och endast fantasin sätter gränserna för hur ditt hem ska komma att se ut.
2

Vill du också bygga ett personligt hus?


Drömmer du om att bygga ett hus som bara är ditt eget och inte likt något annat? Givetvis bygger vi på Byggrespons alla typer av hus. Har ni en ritning som ni vill att vi ska räkna på så är det bara att ni hör av er.Vi förverkligar dina husdrömmar.
3

Från ritning till färdigt hus


Vi erbjuder helhetslösningar från ritningsförslag till färdigställandet av byggnad. Tillsammans med vår husdesigner kan ni sitta ner och diskutera utformningen av planlösning, inomhusmiljö och fasad. Det viktigaste är att ni får vara med att utforma ert hus så att det passar er livsstil och når upp till era krav.